Bliv medlem 2021

Kom på vandet med IF Frem Havkajak

Foråret er lige om hjørnet og sæsonen for aktiviteter på vandet står for døren. Skal du med på vandet i år i havkajak eller på SUP, så er det nu du skal gribe chancen og sikre dig plads på begynderholdene i IF Frem Havkajak.

De nye roere får lært grundlæggende færdigheder i kajakken og får også prøvet kræfter med forskellige redninger, øvelser og aktiviteter på vandet.

Opstart foregår på små hold og følger myndighedernes retningslinjerne for corona-sikker træning. Det betyder også, at der i 2021 er et mere begrænset antal pladser end normalt. Vil man være sikker på at komme på hold, er det derfor en god ide, at tilmelde sig hurtigt.

Klubben starter nye hold tirsdage, onsdage og torsdage i foråret 2021 midten af maj.

Medlemmer på holdene tirsdag og torsdag (holdstart hhv. 18.5 og 20.5. fra kl. 18-21) frigives efter IPP-standarden: Kurset varer 16 timer og foregår over 6 aftener.

Medlemmer på onsdagsholdet frigives efter DGI-standarden (Havkajakroer 1). Her foregår frironingen over hele sæsonen (holdstart 26.5.2021 kl. 18-20). Det vil sige, at dette er holdet for dig, der gerne vil have en mere langvarig og rolig introduktion.

Basisuddannelsen giver dig et brugerniveau, som sætter dig i stand til at færdes fortroligt og sikker langs kysten i lokalt og kendt farvand i sommerhalvåret (maj til oktober).

Dette kursus dækker basisuddannelse, indmeldelse i klubben og medlemskab i hele sæsonen. Efter endt basisuddannelse, overgår du til almindeligt klubhold på sammen aften, som du har taget din basisuddannelse. (Dvs. har du tilmeldt dig basisuddannelse tirsdag, fortsætter du tirsdage).

Herefter kan du frit deltage i klubbens almindelige træningsaften på Køge Bugt, lån af klubbens kajak og udstyr. Du vil få mulighed for deltagelse i klubbens aktiviteter så som en- og flerdagsture samt deltagelse i svømmehalstræning i vinterperioden.

SUP-hold starter omkring starten af juni, da vandet her gerne skal være lidt varmere.

Tilmelding, priser mv. – Se https://iffrem-friluft.klub-modul.dk/cms/TeamOverview.aspx

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere.