Går du med en drøm om at lære at ro kajak? Forår 2019

Nogle teknikker øves i svømmehallen i trygge rammer.

Så er tiden inde til at lære det nu, så du kan komme med på vandet allerede her i foråret. Kom til IF Frem Havkajaks informationsaften onsdag den 24. april kl. 19 i klubhuset på Søndre strand. Havkajak er for alle, uanset alder, udformning og fysik. 

Der vil være kaffe og the samt lidt sødt til ganen. På denne aften vil du høre mere om det at ro kajak, se klubben, kajakker, udstyr og snakke med vores instruktører. Der vil også være mulighed for tilmelding til klubbens intro-/frironingsforløb, som i løbet af 19 timer gør dig klar til at følge med selv vores mest rutinerede roere. 

Foreningens klubhus ligger ved ”Udsigten” yderst på Søndre Mole i Køge ved siden af Valkyrien. Vil du vide mere, har du spørgsmål eller andet, så kontakt gerne instruktør Arne Thanning på 51338890.

I år foregår frironingsforløbet fordelt på to søndage (5.maj og 26. maj) og det er det du skal tilmelde dig for at blive medlem i klubben her i foråret. Frironingsforløbet foregår afhængigt af vejret ved Søndre Strand i Køge og/eller Køge Lystbådehavn. Ved tilmelding nu for du endvidere mulighed for at starte dit kajakforløb i svømmehallen i Herfølge under trygge og sikre rammer. Vi har svømmehallen følgende  tidspunkter: 26/4 kl. 20.00 , 28/4 kl. 13.00 og 12/5 kl. 13.00. Indholdet af frironingsforløbet kan ses her: Beskrivelse af indhold til havkajakroer I (PDF-fil). 

Klubben har kajakker, pagajer, redningsveste og alt andet udstyr. Du skal selv have beklædning med efter vejret.

Ved stor interesse gentages forløbet senere på sæsonen. Kontakt os derfor gerne og tag en snak, hvis du  evt. vil skrives på ventelisten til næste hold.

 

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Har du lyst til at lære at ro havkajak i sikre rammer? 

Vil du finde ud af, om havkajak er noget for dig, så er der nu mulighed for at prøve kajak af i trygge og sikre rammer med erfarne instruktører på sidelinjen.

Bemærk: Arrangementet i svømmehallen finder sted Herfølge og det kræver tilmelding, se nedenfor.

Søndag den 22. april kan du komme i svømmehallen og prøve kræfter med en havkajak under helt trygge rammer. ”Vi møder ofte mennesker, som er bange for, at sidde i en havkajak. De er usikre på, om de kan komme ud af kajakken, hvis de skulle vælte”, udtaler instruktør Henning Nielsen fra IF Frem Havkajak og fortsætter: ”Det afholder nok mange for at få det prøvet af og det er synd, for alle kan komme ud af kajakken”. Går man med en drøm om at sejle havkajak, så er chancen der nu for at få prøvet det af.

Skulle du få yderligere blod på tanden, så tilbyder klubben i samarbejde med DGI i år også en unik mulighed for at få et gratis introduktionsforløb på 3×3 timer i kajakken. På denne måde får man mulighed for, at se om havkajak er noget for én selv, uden at skulle melde sig ind i klubben først.

Foreningens klubhus ligger ved ”Udsigten” yderst på Søndre Mole i Køge ved siden af Valkyrien. Der er ikke venteliste på optagelse.

Vil du vide mere, har du spørgsmål eller vil du tilmeldes til arrangementet, så ring til instruktør Arne Thanning på 51338890 eller send din tilmelding på email til på a.thanning@hotmail.com

Læs mere om klubben på hjemmesiden www.iffrem-havkajak.dk

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Parkering

Der er nyt om parkering ved klubhuset.

Se straks siden her for at få en tilladelse til parkering.

 

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Nyt galleri fra tur til Bøgeskoven

Se billeder fra turen her på siden.

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Hyggeaften og foredrag

Her følger information vedr. programmet for hyggeaftenen fredag den 10. februar. Medlemmernes familie/pårørende er velkomne.

Mødested: IF FREM Bjæverskov, Halvejen 14 -4632 Bjæverskov

Program:

  • Vi mødes kl. 18.00.
  • Herefter Regitses flæskestegs sandwich. Hertil øl/vin/vand.
  • Kl. 19.00 til ca.20.30: Foredrag med Nenia Zenana der roede Danmark Rundt i 2015. Kaffe og kage.
  • Info om nye tiltag m.m.
  • Præsentation af friroede medlemmer.
  • Kort info om planlagte aktiviteter og ture. Sværhedsgrad, ro i 2 hold m.m. Nye medlemmer skal før de tilmelder sig på ture godkendes af turleder.
  • Billeder og film fra medlemmer. Medbring evt. USB stik.
  • Hyggesnak.

Tilmelding i roseddel: http://frem.roseddel.dk/kunde/calendar.php eller til Arne Thanning.
Tilmelding senest: Fredag den 3. februar. Pris for deltagelse 30 kr. Tag meget gerne en kage med til kaffen.  Hjælpere p.t.: Per og Bente og Joan og Arne.

Med venlig hilsen

Arne, Mobil: 51 33 88 90
NB: Ved tilmelding af flere personer på en gang i roseddel skal der ikke logges ind på roseddel.Man går direkte til kalenderen og trykker på aktiviteten. Her skal så skrives navn og evt. ledsagere.

Eksempelvis tilmelding af 4 personer: Jens og Jensine Hansen +2, Herefter e-mail og telefonnummer. Tryk til sidst på ”Tilmeld”.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Ny hjemmeside

Jubii! Vi har i dag lanceret vores nye hjemmeside. Det er søndag og det er bare en helt stille lancering, som foregår over en kop te hjemme i køkkenet. Vi undskylder på forhånd for mangler og fejl. Men følg med på siden i den kommende tid og så lover vi, at siden snart er oppe at køre for fulde omdrejninger.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar