Går du med en drøm om at lære at ro kajak? Forår 2019

Nogle teknikker øves i svømmehallen i trygge rammer.

Så er tiden inde til at lære det nu, så du kan komme med på vandet allerede her i foråret. Kom til IF Frem Havkajaks informationsaften onsdag den 24. april kl. 19 i klubhuset på Søndre strand. Havkajak er for alle, uanset alder, udformning og fysik. 

Der vil være kaffe og the samt lidt sødt til ganen. På denne aften vil du høre mere om det at ro kajak, se klubben, kajakker, udstyr og snakke med vores instruktører. Der vil også være mulighed for tilmelding til klubbens intro-/frironingsforløb, som i løbet af 19 timer gør dig klar til at følge med selv vores mest rutinerede roere. 

Foreningens klubhus ligger ved ”Udsigten” yderst på Søndre Mole i Køge ved siden af Valkyrien.

I år foregår frironingsforløbet fordelt på to søndage (5.maj og 26. maj) og det er det du skal tilmelde dig for at blive medlem i klubben her i foråret. Frironingsforløbet foregår afhængigt af vejret ved Søndre Strand i Køge og/eller Køge Lystbådehavn. Ved tilmelding nu for du endvidere mulighed for at starte dit kajakforløb i svømmehallen i Herfølge under trygge og sikre rammer. Vi har svømmehallen følgende  tidspunkter: 26/4 kl. 20.00 , 28/4 kl. 13.00 og 12/5 kl. 13.00. Indholdet af frironingsforløbet kan ses her: Beskrivelse af indhold til havkajakroer I (PDF-fil). 

Klubben har kajakker, pagajer, redningsveste og alt andet udstyr. Du skal selv have beklædning med efter vejret.

Ved stor interesse gentages forløbet senere på sæsonen. Kontakt os derfor gerne og tag en snak, hvis du  evt. vil skrives på ventelisten til næste hold.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.