Vil du ro havkajak i foråret 2020?

Har du altid drømt om at prøve at ro havkajak? Elsker du at komme på vandet?

 • Kan du lide sjov og leg i bølger?
 • Eller er du mere til en tur i stille vand og nyde solnedgangen?
 • Vil du lære grønlandrul?
 • Vil du på tur til Stevns Klint og se klinten ude fra kajakken?
 • Vil du være medlem af en lille kajakklub med et stort sammenhold og stor fokus på at tage godt imod nye medlemmer?
 • Vil du have en god og sikker start på dine kajakeventyr?

Kan du sige ja til en eller flere, så er det nu, du skal læse med her, så du kan komme med på vandet til foråret i 2020. Havkajak er for alle, uanset alder, udformning og fysik.

Der er flere muligheder for at komme og prøve, om det er noget for dig. I 2020 tilbyder vi følgende (Opstart er forrykket pga. Coronavirus):

 • Introdag i Svømmehal. Kom til en gratis og uforpligtende introdag i Herfølge Svømmehallen. I svømmehallen får du prøvet at sidde i kajakken, prøver at tippe kajakken og komme ind og ud af den. Alt sammen under trygge forhold med instruktører klar på sidelinjen og i varmt vand.
  Der har været flere muligheder i løbet af sæsonen og nogle dage er blevet aflyst pga. Corona).
 • Introdag på Køge Bugt. Du kan også komme til en gratis og uforpligtende introdag i kajakklubben. Kom og besøge vores klubhus, der ligger på Søndre Strand. Få en snak om klubben, medlemskabet, mulighed for at låne kajak, redningsveste, udstyr og meget andet. Du kan på denne dag også få en tur langs stranden i selskab med erfarne instruktører, for at se om det er noget for dig.
  Denne dag er desværre også aflyst.
 • Hvis du har besluttet dig til, at du vil i gang, kan du melde dig til vores introduktionskursus. Der er plads til 12 max. Deltagere efter først-til-mølle-princippet. Ved stor interesse oprettes der venteliste og introkurset gentages evt. efter sommerferien 2020.
  OBS! Datoen er flyttet pga. Corona-virus. Klubben kontakter de tilmeldte direkte vedr. ny dato.
  Det foregår nu i stedet lørdag og søndag den 16.5.+17.5. 2020 fra kl. 8.30 – 17.30. (Kræver tilmelding). Der er to instruktører på så vi har mulighed for at inddele i mindre hold. Grej er personligt i løbet af kurset mv., så det kommer til at foregå under betryggende forhold. Er du tilmeldt, får du direkte besked om dette.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.