Havkajak og Stand Up Paddleboard med IF Frem Havkajak

Drømmer du om friheden og den rene luft på vandet, fantastiske naturoplevelser og nye fysiske udfordringer? Så er havkajak eller Stand Up Paddle (SUP) måske lige noget for dig!

Man kan nu prøve kræfter med kajak og SUP på det grundlæggende kurser der starter fra medio maj. På kurserne lærer deltagerne de grundlæggende færdigheder om udstyret og sikkerheden, samt prøver kræfter med forskellige øvelser og aktiviteter på vandet, der udfordrer både fysisk og mentalt. Man lærer hvordan man sidder i en kajak eller står på et SUP Board og den eneste forudsætning er, er at  man skal være glad for vand, friluft og fantastiske naturoplevelser. Kajaksporten er en meget populær fritidsaktivitet og er sundt for krop og sjæl. Klubben tilbyder mulighed for at opnå færdighederne til IPP2/ DGI Havkajakroer 1.

IF Frem Havkajak

IF Frem Havkajak er en mindre klub med ca. 50 medlemmer og har tilhørsforhold i friluftsafdelingen i IF Frem Bjæverskov. Klubplads ligger ved Søndre Strand i Køge, hvorfra alle aktiviteterne udgår.  Klubben råder over 20 fuldt udstyrede klubkajakker af forskellige fabrikater og størrelser, så der er noget for en hver smag. En del medlemmer ror i egen kajak. Klubben har to aftenhold i havkajak og som noget helt nyt udbydes der fra i år et aftenhold i Stand Up Paddleboard og et daghold for 60+ eller andre med tid i dagtimerne.

Træningen foregår afhængigt af vejrliget langs kysten, i havneområdet eller på Køge Å/Tryggevælde Å. Træningen kan også foregå på andre lokaliteter, idet klubben råder over trailer til transport af kajakker/SUP og udstyr. Klubben planlægger endvidere 8-10 fælles udflugter i løbet af sæsonen, bl.a. ture til Stevns og Møns klinter, Roskilde Fjord, Københavns Havn og weekendture til Nakskov Fjord, Sydfynske Øhav eller skærgården i Sverige. For de der har egen kajak eller SUP board er der mulighed for opbevaring i klubbens containere.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.